Preuzimanje programa

Ukoliko želite testirati program, nudimo mogućnost besplatnog preuzimanja.

Program koji ovdje preuzimate je zapravo program Ritam sam po sebi. Ako ste već korisnik Ritma (hosting korisnik) i trebate bilo kamo instalirati program, slobodno ga preuzmite. Ono što određuje hoćete li koristiti demo verziju ili verziju koju ste kupili ili iznajmili od nas su samo pristupni podaci.

Instalacijski file je težak samo 21 MB, a program zajedno sa svim osvježenjima i nadogradnjama manje od 100 MB.

U demo verziji možete koristiti i isprobavati sve funkcije i izvještaje koliko god dugo želite, bez ikakve obveze. Napominjemo da u demo verziji neće raditi fiskalizacija i ePorezna, s obzirom na to da se radi o fiktivnom poduzeću.

Nakon što isprobate demo verziju, ne zaboravite poslati nam kratki izvještaj o vašim dojmovima i pitanja o programu, koristeći bilo koji od naših kontakt kanala! 

Zbog učestalih kibernetičkih napada u svijetu, naši pružatelji Internet usluga povećali su mjere zaštite, te je za rad iz drugih zemalja potrebno zatražiti dodatni paket za pristup Ritmu putem VPN aplikacije.

Po riješenom zahtjevu poslat ćemo Vam pristupne podatke za spajanje u program putem VPN-a, a instalacijski paket kojeg trebate instalirati na računalo s kojeg ćete raditi u inozemstvu nalazi se na kratici: VPN paket

Besplatno preuzmi program

Ne dopustite da se vrijeme koje ste do sada uložili svede samo na pregled menija programa. Preuzmite besplatnu demo verziju i osobno prodajte nekoliko artikala, ili nas kontaktirajte !