Sve cijene prikazane na web stranici tvrtke Ritam d.o.o. (u daljnjem tekstu: pružatelj usluga) su iskazane bez PDV-a. Kupnja, korištenje i održavanje softvera Ritam (u daljnjem tekstu: softvera) se regulira individualnim ugovorom između pružatelja usluga i korisnika. Korisnik može postati bilo koja fizička ili pravna osoba koja prihvati uvjete poslovanja, što se potvrđuje potpisivanjem ugovora.

U slučaju korisnikovog prestanka korištenja softvera Ritam, pružatelj usluga se obvezuje omogućiti ispis podataka sadržanih u bazi Ritam na dan prestanka korištenja usluge.

U slučaju nemogućnosti naplate, a kako je regulirano u ugovoru, pružatelj usluga zadržava pravo okončati poslovnu suradnju. U ovom slučaju, pružatelj usluga ne odgovara za bilo kakvu štetu prouzročenu prestankom rada sa softverom.

Kontakt i opće podatke tvrtki s kojima pružatelj usluga ostvaruje suradnju pružatelj usluga će koristiti isključivo za svrhu marketinga svojih ostalih proizvoda i mogućnosti, te ih neće ustupati ili dijeliti bilo kojim trećim stranama osim svojih ovlaštenih zastupnika.

Hosting Serveri na kojima se nalazi softver tvrtke su opremljen modernim enkripcijama i zaštitama podataka i razumno su zaštićeni te nedostupni javnosti.

Hosting server dodatno je zaštićen rezervnim Hosting serverom i noćnom pohranom podataka.

Tvrtka garantira da podaci neće dospjeti u ruke trećih osoba putem vlasnika i zaposlenika tvrtke Ritam d.o.o.

Za pohranu podataka na vlastitim serverima korisnika odgovoran je IT manager te tvrtke, ako ugovorom nije drugačije definirano.

Garancija privatnosti ne uključuje katastrofalne događaje, poput, potresa, požara, poplave krađe i hakerskih napada.

Tvrtka ne odgovara za gubitak podataka u ovom slučaju.

Ritam d.o.o.

Šibenska 37

21000 Split

Tel: 021/684-769

www.ritam.hr