Šibenska 37, Split Kontakt: 021/684-769 podrska@ritam.hr Prodaja: 021/684-765 prodaja@ritam.hr SOS

Tica Šibenik

Poslovni program | Ritam Forms

Tica Šibenik je veliki distributer sanitarija, boja i lakova, keramike, te brodskog programa, s poslovnicama u Šibeniku, Murteru i Vodicama. Ritam Forms s lakoćom prati stanje skladišta, rad poslovnica i cjelokupno knjigovodstvo. 

Tica Šibenik pokriva tržište sanitarija srednje Dalmacije, te je poznat kao pouzdan dobavljač specijalizirane opreme za kućanstvo i brodove, kao što su solarni paneli, sustavi grijanja ili brodske instalacije. Kao naš dugogodišnji korisnik, Tica Šibenik je tijekom vremena postao korisnikom raznih programskih izmjena kojima smo Ritam Forms prilagodili njihovom zahtjevnom poslovanju. 

Svaki poslovni proces je pod kontrolom i vidljiv u 100% realnom vremenu, točno kako se odvija. Naš program podržava praćenje kompletnog toka robe kroz poduzeće, napredno predviđanje narudžbi od dobavljača, te sustav lojalnosti kupaca. Program je potpuno primijenjiv u bilo kojem poduzeću koje se bavi maloprodajom ili veleprodajom odjeće, obuće i opreme, te se već koristi u velikom broju pojedinačnih trgovina ili lanaca trgovina takvog tipa, kao što su Elgo, Jela trgovina, Elekta C ili Termodinamika.

Evo samo nekih pozitivnih utjecaja uvođenja Ritam Formsa u poslovanje:  

  • Osoblje prodaje uvijek zna koliko proizvoda ima na lageru u kojoj trgovini i automatski kalkulira troškove instalacije u maloprodajni ili veleprodajni račun.
  • Osoblje nabavnog lanca može detaljno pratiti preostale zalihe i predviđene potrebe za budućima.
  • Osoblje skladišta uvijek zna gdje se nalazi koji proizvod, kada stiže, i koje su trenutno aktivne narudžbe.
  • Osoblje knjigovodstva uvijek zna koji se račun odnosio na što i kada treba biti plaćen ili naplaćen.
  • Osoblje uprave uvijek zna koji se sve poslovni procesi odvijaju u poduzeću i ima potpunu kontrolu u realnom vremenu.
  • Tica Šibenik kao cjelina posluje brže, preciznije i efikasnije, te ostvaruje bolje poslovne rezultate.

    Izvor slike