Šibenska 37, Split Kontakt: 021/684-769 podrska@ritam.hr Prodaja: 021/684-765 prodaja@ritam.hr SOS

Salona Yacht Group

AD Boats, poslovni program

Brodogradilište AD Brodovi d.o.o., javnosti poznatije kao proizvođač jedrilica Salona, naš je novi korisnik od početka 2014. godine. Lakoća i preciznost primjene Ritam Formsa u području proizvodnje ovdje se pokazala od neizmjerne vrijednosti. 

Uvođenje korištenja našeg programa u poslovanje tvrtke AD Brodovi trajalo je iznimno kratko uz punu podršku naših stručnih konzultanata, te je program doživio nekoliko rundi proširenja i unaprjeđenja u procesu prilagodbe djelatnosti brodogradnje. Rezultati su bili vrlo pozitivni.

Svaki poslovni proces je pod kontrolom i vidljiv u 100% realnom vremenu, točno kako se odvija. Naš program podržava praćenje proizvodnje prototipa, modela i kompleksnih načina proizvodnje koje nastaju u brodogradnji (slični poslovni procesi također se pojavljuju u automobilskim i građevinskim industrijama).

Evo samo nekih pozitivnih utjecaja uvođenja Ritam Formsa u poslovanje:  

 

  • Osoblje proizvodnje uvijek zna gdje se nalazi koji sastavni dio broda, u kojoj je fazi izrade, te kada se prelazi na sljedeći korak u proizvodnji broda.
  • Osoblje nabavnog lanca uvijek zna kakve će sirovine u budućnosti trebati naručiti i u kojoj količini.
  • Osoblje prodaje uvijek zna koji brodovi stižu niz proizvodnu traku i kada će biti porinuti i u skladu s time može odgovarati na ponude, provoditi marketinške aktivnosti i sklapati sporazume.
  • Osoblje knjigovodstva uvijek zna koji se račun odnosio na što i kada treba biti plaćen ili naplaćen.
  • Osoblje uprave uvijek zna koji se sve poslovni procesi odvijaju u poduzeću i ima potpunu kontrolu u realnom vremenu.

 

Salona Yacht Group kao cjelina posluje brže, preciznije i efikasnije, te ostvaruje bolje poslovne rezultate.


 IZVORI:

Izvor slike