Šibenska 37, Split Kontakt: 021/684-769 podrska@ritam.hr Prodaja: 021/684-765 prodaja@ritam.hr SOS

MG Šport

ERP sustav s preko 1500 korisnika

MG Šport je jedan od najvećih distributera sportske opreme i odjeće u Hrvatskoj, s preko deset poslovnica rasprostranjenih u Dalmaciji i zaleđu. Ritam Forms osigurava pouzdan sustav distribucije i precizan program lojalnosti kupaca.

MG Šport je javnosti poznat kao lanac trgovina sportske opreme, obuće i odjeće, čije se podružnice nalaze u svim trgovačkim centrima i gradovima Dalmacije. Kao naš dugogodišnji korisnik, MG Šport je tijekom vremena postao korisnikom raznih programskih izmjena kojima smo Ritam Forms prilagodili njihovom zahtjevnom poslovanju. 

Svaki poslovni proces je pod kontrolom i vidljiv u 100% realnom vremenu, točno kako se odvija. Naš program podržava praćenje kompletnog toka robe kroz poduzeće, napredno predviđanje narudžbi od dobavljača, te sustav lojalnosti kupaca. Program je potpuno primijenjiv u bilo kojem poduzeću koje se bavi maloprodajom ili veleprodajom odjeće, obuće i opreme, te se već koristi u velikom broju pojedinačnih trgovina ili lanaca trgovina takvog tipa, kao što su Paul & Shark, Diokom, Cro Fan Shop ili Kruna Mode.

Evo samo nekih pozitivnih utjecaja uvođenja Ritam Formsa u poslovanje:  

  • Osoblje prodaje uvijek zna koliko proizvoda ima na lageru u kojoj trgovini i kakvi se popusti odnose na kojeg stalnog kupca.
  • Osoblje nabavnog lanca može detaljno pratiti preostale zalihe i predviđene potrebe za budućima.
  • Osoblje knjigovodstva uvijek zna koji se račun odnosio na što i kada treba biti plaćen ili naplaćen.
  • Osoblje uprave uvijek zna koji se sve poslovni procesi odvijaju u poduzeću i ima potpunu kontrolu u realnom vremenu.
  • MG Šport kao cjelina posluje brže, preciznije i efikasnije, te ostvaruje bolje poslovne rezultate.

Izvor slike