Novosti u modulu Plaće i kadrovska evidencija (05-2020)

1. Promjena smještaja zbrojnih naloga i virmana

2. Mogućnost otključavanja obračuna plaća

1. Obavještavamo Vas da smo u novoj verziji programa u modulu Plaće i kadrovska evidencija zbog praktičnosti napravili prerazmještaj Predložaka virmana i Liste zbrojnih naloga

Stari podmodul Virmani preimenovan je u Predlošci virmana i premješten u podmodul Osnovni podaci i postavke\Banke i predlošci virmana.

Lista zbrojnih naloga preimenovana je u Zbrojni nalozi i premještena u podmodul Obračun

Radi lakše pretrage omogućili smo grupiranje virmana na način da se svakom virmanu može dodijeliti grupa kojoj pripada. Moguće je napraviti više grupa:

Te prilikom izrade, ili izmjene virmana dodati mu pripadajuću grupu:

Prilikom pretrage Predložaka kako bi smanjili prikazani broj virmana možemo odabrati pojedinu grupu:

2. Također, zbog praktičnosti i potrebe, omogućili smo da sami možete otključati prethodno zaključeni obračun plaće. U modul Pomoćni alati\Financijski\Plaće: Otključavanje obračuna plaće -> u tražilicu upišite mjesec i godinu obračuna plaće kojeg želite otključati.

Omogućeno je otključavanje obračuna redovne plaće i drugog dohotka.

Nakon što otključate obračun, ukoliko ste prethodno knjižili plaću trebate je rasknjižiti i obrisati temeljnicu. Sustav će Vas na to upozoriti:

Nadamo se da će vam ove izmjene olakšati rad. 

Share:

Ostale vijesti

POS21 – fiskalna blagajna

Predstavljamo novu touch fiskalnu kasu namijenjenu svim vrstama maloprodaja, trgovina, trafika, pekara, mesnica, frizerskih salona, itd. Blagajna je povezana s online programom Ritam, te integrirana

pročitaj više »